2% din impozitul pe venit

Pentru noi anul 2018 a adus o multitudine de proiecte încheiate cu succes și colaborări frumoase, pe care nu le-am fi putut realiza fără ajutorul și susținerea dumneavoastră!

Împreună susținem educația și suntem siguri că pentru 500 de copii, noul an școlar a fost un moment de bucurie, când au primit un ghiozdănel complet echipat, în cadrul proiectului “Viziune într-un ghiozdănel” și pachețele cu rechizite.
Bucuria a fost cu atât mai mare când pentru unii dintre copii, acest ghiozdănel a fost primul din viața lor și astfel au putut merge pentru prima dată la școală.

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune direcționarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.). În acest fel dvs. alegeți modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Atenție, această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, ce poate fi direcționată de către fiecare.

Termenul limită de depunere a formularului pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe care dvs. l-ați plătit statului pentru salariul din anul 2018 a fost 15 Martie 2019.

Pentru anul 2020 vom posta detalii referitoare la completarea formularului de redirecționare la sfârșitul anului 2019.