Mesajul Presedintelui

arhitecţii viitorului copiilor

construim supereroi

Orice ai face este nesemnificativ, dar e foarte important să o faci!” Mahatma Gandhi

Lucrăm Neîncetat Să Construim Un Mediu Prielnic și Oportun Pentru Copii Și Cadrele Didactice

creăm campanii unice care ajută şcolile din mediul rural să identifice resursele necesare

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oameni din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară și optimistă despre adevărul ce ne înconjoară, oferind astfel ajutor prin programele noastre de voluntariat!

Mariana Ciuca

Președinte

Georgiana Zeca

Director Executiv

Lucretia Alexandra Ion

Vicepreședinte

Ioana Ion

Creator de Minuni Handmade

Munca Noastră Inspiră Zâmbete​

oamenii din spatele succesului campaniilor noastre

Mesajul Președintelui

Fiecare proiect pe care îl realizăm aduce o mare bucurie în sufletele noastre, ştiind că facem acest lucru în numele Aurei, ducând mai departe iubirea ei faţă de oameni şi faţă de viaţă. Cred că exemplul faptelor ei, care nu este altceva decât frumuseţea sufletului Aurei, este ceea ce contează. Sunt mândră de sora mea!

Viaţa te încearcă deseori, ea îţi poate oferi experienţe dure, dar când găseşti puţină bunătate sau când dai o mână de ajutor cuiva, acest fapt poate fi o mare alinare.

Asociația Aura Ion” vorbește despre fiecare încurajare și îmbărbătare primită la momentul oportun. Despre cum “Hai, că poți!” și despre “Împreună vom reuși” poate schimba cursul unui drum anevoios al unui copil aflat la început de drum. 

Noi existăm pentru a aduce o schimbare pozitivă în lumea noastră. Ne îmbrăţişăm rolul nostru de a ajuta la prevenirea şi alinarea suferinţei şi de a îmbunătăţii calitatea vieţii celor care au nevoie de noi. Prin fiecare acţiune încercăm să fim oameni, alături de oameni!

Împreună cu voluntarii din Asociația „Aura Ion” căutăm să concepem numeroase proiecte care să-i aducă pe copiii defavorizați în atenția întregii societăți.Principalul scop al acestor proiecte este să aducă zâmbete și să aibă, mai ales, efecte vizibile pe termen lung. Visăm să putem eradica sărăcia la toate nivelurile ei și vom depune toate eforturile ca, în fiecare zi, cu fiecare gest, faptă și zâmbet, visul acesta ce trăiește în noi să devină o realitate.

Sunt mereu cu gândul la o Românie pe care mi-o doresc mai bună, mai veselă, mai frumoasă și mai sănătoasă, unde acești copii să se poată dezvolta armonios, să poata avea o viață normală, decentă așa cum, de altfel, este și firesc!

Mariana Ciucă

Mesajul Vicepreședintelui

Singurul lucru care contează este să fii autentic, să creezi, să te exprimi, să acționezi. Inspirația vine din cele mai variate medii: oameni, experiențe, natură, evenimente, muzică. Totuși, artiștii sunt cei care ne influențează mult. Pânzele lui Mark Rothko ne impresionează până la lacrimi, dar și lucrările lui Theodor Aman, care ne-au dat o perspectivă diferită asupra României secolului 19.

Cred că lumea ar fi avut mai puțină savoare fără filmele lui Frederico Fellini sau Tarkovski. Să faci ceva pentru că în asta crezi tu, nu pentru a avea succes. Succesul e ceva secundar. Pasiunile au rolul de a ne face ochii să sclipeasca, de a ne hrăni cu o hrană de care avem nevoie ca de hrana fizică. Dar pe de altă parte, nu cred că trebuie să ne definim prin ele.

Lumea este așa cum o vedem prin ochelarii pe care îi purtăm. Important este să o vedem cu alți ochi decât o văd ceilalți.

E adevărat că “Ce faci, te face!” și e foarte important să acționezi întru bine și adevăr, dar ce faci iți poate fi luat într-o secundă și apoi rămâne ce ești, dincolo de acțiunile și pasiunile tale.

“The world insists that you build this tower and you must insist on doing it your own way “–  Chris Guilbeau

Lucreția Alexandra Ion

Zâmbetele Copiilor Sunt O Rază De Speranță Pentru Toți

Doar Împreună Putem Schimba Viitorul